Asociația P.A.V.E.L. a derulat proiecte de terapie prin artă și joc, socializare, terapie ocupațională și educație. Specialiști și voluntari au organizat activități educative individuale și în grupuri mici în saloanele de spital, la patul pacientului și în spațiile comune din spitale. „Copiii noștri aleg sănătatea!” și „Să învățăm împreună – Școala de spital”, au inclus sesiuni de educație și servicii sociale, pentru un număr total de 550 beneficiari de diferite vârste, care au învățat să scrie, să se joace, au reușit să-și consolideze cunoștințele sau să-și încheie cu succes situația școlară.

Mihai Benchea

Implicare în organizarea și desfășurarea sesiunilor educative/formative, coordonarea și monitorizarea activităților educative, elaborarea kiturilor educative în domeniul socio-uman.

MAI MULT

Fotinica Gliga

Conceperea și evaluarea periodică a planurilor de intervenție individualizate și a fișei psihopedagogice, consilere școlară și vocațională, evaluarea psihopedagogică; elaborarea kiturilor educative în domeniul stimulării cognitive și terapiei ocupaționale.

MAI MULT

Elisabeta Niță

Implementare sesiuni educative specifice și realizare curriculum adaptat pentru matematică, elaborarea kiturilor educative în domeniul matematicii și informaticii

MAI MULT

Lucia Știrbu

Implementare sesiuni educative specifice și realizare curriculum adaptat pentru limba română și limba franceză; elaborarea kiturilor educative în domeniul limbii române și limbii franceze

MAI MULT